Kesian Makcik Ni Kena Buli Dengan Gangster Kampung, Tindak Balas Makcik Ni Mengagumkan Tapi Komen Netizen Lagi Pecah Perut

Angsa sangat bermanfaat untuk dipelihara. Ia boleh menjadi pengawal di rumah, di ladang di tapak projek atau di kilang-kilang. Semakin garang angsa itu, semakin tinggi harganya.

Angsa juga dapat menghalau ular dan tahi angsa sangat dibenci oleh ular. Tapi kadang-kadang ular yang ganas boleh meragut nyawa angsa anda.

Angsa boleh menjadi “mesin rumput” di halaman rumah anda kerana angsa suka makan rumput. Potongan yang sekata bagaikan padang golf:-). Angsa sangat mudah dipelihara kerana tanpa makanan yang khusus, angsa dapat berkembang biak dengan lebih baik dibandingkan kebanyakan unggas lainnya.

Angsa mudah membesar, lebih tahan terhadap penyakit dan hampir tidak memerlukan ubat-ubatan. Angsa dapat dibiakkan walaupun tanpa ada kolam air bahkan sebenarnya lumpur dapat menimbulkan penyakit pada angsa. Tapi kalau buat kolam air kat dia, lagi nampak cantik dan menenangkan jiwa tengok dia main air.

kredit pic : http://nudabuffy.blogspot.com/

Dalam video ni kelihatan seorang perempuan berusia diserang oleh seekor angsa, tindak balas perempuan tersebut mengagumkan malah mencuit hati orang sekeliling.

Di antara komen netizen ada yang hanya mampu gelak kerana kelakar, ada yang puji tindakan perempuan tersebut.

Komen @ Facebook

Related Posts