“Dah Laa Nanti Orang Marah…” Reaksi Achey Bila Shuib Dan Zara Zya Kongsi Makan Kek Sepinggan

Shahmira Muhammad atau biasa dikenali sebagai Shuib ialah seorang pelawak, pelakon, pengacara, penyanyi dan penyampai radio Malaysia. Beliau dilahirkan pada 12 September 1984, berasal dari Johor Bahru.

Shuib, bekas ahli kumpulan Sepah, pernah menjadi juara rancangan realiti Raja Lawak musim ke-3 pada 2009 dan juara Maharaja Lawak pada 2011. Selepas Sepah berpecah, Shuib dan Jep menyertai kumpulan Sepahtu.

Mohd Nasir Hamzah lebih dikenali sebagai Achey ialah seorang pelawak, pelakon, penyanyi dan pengacara Malaysia. Beliau dilahirkan pada 17 Ogos 1986 di Segamat, Johor. Beliau adalah pemenang Bintang Mencari Bintang musim pertama TV3 dan ahli kumpulan Boro Atu dan Fad.

Perkongsian ringkas ini disiarkan oleh akaun Tiktok Zara Zya. Dalam klip video ini, dia ditayangkan bersama Shuib, Achey dan Naim Daniel di BubbIebee, sebuah kedai milik Shuib sendiri. Zara Zya dan Shuib berkongsi sekeping kek di atas pinggan. Suatu ketika reaksi Archie membuatkan orang ketawa melihat gelagatnya yang spontan dan selamba.

@zarazyaofficial 🐝 @Shuib Sepahtu @acheykintangkintung @Naim Daniel ♬ original sound – ZaraZya

Komen @ Facebook

Related Posts